Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
MIÉRT OLYAN IDEGES a ROKON, HOGYHA FIDESZES?
  2014-12-19 19:49:27, péntek
 
  MIÉRT OLYAN IDEGES A ROKON, HOGYHA FIDESZES?

Mára a fideszes mellett a családtagok is összezavarodtak és sorra megsértődnek, amiért a fideszes mocskos ügyeiből rájuk is fröccsen. Nem szeretik a fideszesek családtagjai, ha őket is belekeveri a sajtó a fideszes ügyeibe.

Karácsony előtt, 2014 végén, három megnyert választás után az idegesség, a kapkodás, a fejetlenség és a zavarodottság jelei jelentek meg a Fidesz berkeiben. Mindenki úgy érzi, hogy meg kell szólalnia, mindenki mindenkibe beleköt. A fideszes vezető nap mint nap állításokat cáfol és utasít vissza felháborodottan. Kötekedést és hátbatámadást érez minden irányból, még szemből is. Hisztérikusan bírósággal fenyegetőzik, a jó hírnevét jogi úton akarja helyreállítani. A fideszes zavarban van, elvesztette legendás magabiztosságát. Megrendült a rendíthetetlennek hitt felsőbbrendűségérzése és a meggyőződése, hogy a fideszesnek mindig mindenben igaza van, és ha nincs, akkor is.

Mára a fideszes mellett a családtagok is összezavarodtak és sorra megsértődnek, amiért a fideszes mocskos ügyeiből rájuk is fröccsen. Nem szeretik a fideszesek családtagjai, ha őket is belekeveri a sajtó a fideszes ügyeibe. Úgy érzik, hogy nekik ahhoz semmi közük, ki az édesapjuk, édesanyjuk, testvérük, férjük vagy feleségük. Ilyenkor mindenki önálló egyéniséggé lép elő és kikéri magának, hogy neki kelljen a fideszes ügyes-bajos dolgaiért tartania a hátát. Még ha korábban a markát tartotta is.

Lázár nekiment Pokorninak és Kövérnek. Habony úgy érzi, hogy neki van jó hírneve, amit a Gucci táskában mindenhová magával visz, hogy el ne veszítse, de ha mégis elveszni látszik, akkor a bíróságon kell visszaszereznie azoktól az irigyektől, akik kíváncsiak, miből él, ha nincs ismert jövedelme, miközben a kormányfő első számú tanácsadója. Gulyás Gergely azért egy kicsit más. Szerinte a fideszesnek előbb a pártban kell elmondania a rossz véleményét a másik fideszesről, és aztán a nyilvánosság elé állnia és ott .......a párt véleményét képviselnie. Most neki kell véleményt formálnia a drogteszt bevezetésének jogi környezetéről a frakció számára, tehát: csak nem képzeljük, hogy előtte elmondja a nyilvánosságnak a véleményét erről? Már bocsánat. Majd, ha ismertette a frakcióval. Aztán persze kiáll nyilvánosság elé és bátran képviselni fogja a....... frakció véleményét, ahogyan az illik. Vagyis soha a bánatos életben nem tudjuk meg, hogy mi Gulyás Gergely véleménye, de az így is van rendjén egy bolsevista, a demokratikus centralizmus alapelvére épülő pártban, mint amilyen a Fidesz.

Csoda-e, hogy Gulyás frusztrált és a frusztrációját az Amerikai Egyesült Államokon vezeti le? Nem mondja, hogy basszus, bármi is a véleményem, a rohadt életben, azt nem képviselhetem a nyilvánosság előtt, mert a Fidesz frakciója, vagyis - legyünk őszinték -, Orbán Viktor véleményét kell képviselnem. Nem, ezt nem mondja, bár ez a véleménye, de a frakció felhasználói néven csevegő Orbán Viktor ezt nem szereti. Helyette azt mondja, hogy mit képzel az USA elnöke! Azért, mert ő nagyobb és erősebb ország vezetője, azért Magyarországnak igazodnia kell hozzá? Egy frászt. Mi szuverének vagyunk, még ha hülyék, balfaszok, megbízhatatlanok, kiszámíthatatlanok, unortodoxok és rohadt korruptak is, de akkor is szuverének. Szuverén jogunk, hogy mennyit lopunk a saját országunkban a saját országunk javaiból, saját magunknak. És Angela Merkel, meg a Barack Obama is tehet egy szívességet. Bármilyen szövetségeseink is, azért mindennek van határa. Nehogy már ők mondják meg, hogy ki lehet korrupt és ki nem a saját hazánkban! Ezek hülyék? Nem hallottak arról, hogy ,,Ugocsa non coronat?" Vagy azt akarják, hogy megint hadat üzenjünk az USA-nak?

Hát ezért mondja a Viktor, hogy az USA, az EU, az OECD és a legtöbb nagybetűs rövidítés hanyatlik, hogy a nyugat mondott csődöt, nem mi. Nálunk soha nem fog összeomlani a jóléti állam, mert nálunk ilyen soha nem is volt és amíg Orbán Viktor a nemzetvezető, nem is lesz. Ő jólét helyett munkát ígér az embereknek. Igaz, azt sem tud adni. Mert a munka helyett bevezetett közmunka az állam szemszögéből csak egy kiadási tétel a költségvetésben, a társadalom számára meg olyan, mint a maszturbáció. Azzal, a különbséggel, hogy az adófizetők pénzéből fizetett önkielégítést valójában nem élvezi senki.

Egy azonban vitathatatlan. Orbán Viktor jó apa, ami abból is látszik, ahogy a gyerekei sorban elhatárolódnak tőle. Egyikük sem akarja, hogy az apjuk miatt vegye a szájára a sajtó, és az apja miatt köszörülje rajta a nyelvét az ellenzék. Először Orbán Gáspár sokallt be, aki azért kelt ki magából, mert egyeseknek szemet szúrt, hogy a politikusoknak fenntartott díszpáholyban nézte végig a brazíliai világbajnokság döntőjét az édesapja oldalán, miközben ehhez semmi jussa nem volt, lévén, hogy nem közszereplő. Most Orbán Ráhel írt levelet a közvéleménynek a svájci Laussane-ból, amit azzal kezd: ,,Olvasom, hogy ellenzéki pártok és politikusok rajtam keresztül intéztek támadást Édesapám, Magyarország miniszterelnöke ellen. Tudom, az ilyen támadásokat a tények nem befolyásolják."

Ráhel téved. Az ellenzéki pártok és a sajtó a külföldi 15 milliós tandíját felhánytorgatva nem az édesapját támadják. Magyarországon bármelyik édesapának joga van annyit költeni a gyereke taníttatására, amennyit a legálisan megkeresett és leadózott jövedelméből csak bír és akar. A tények által nem befolyásolt rosszak a magyar kormányfőt vegzálják, nem Ráhel édesapját, mert nem egészen értik, honnan van neki 15 millió forintja erre a célra. Ezt megtennék akkor is, ha Orbán Viktor Orbán Ráhelnek csak mostohaapja és nem édesapja lenne, és Orbán Viktornak akkor sem kellene mást tennie, mint alávetnie magát egy vagyonosodási vizsgálatnak, amely aztán feketén-fehéren bebizonyítaná, hogy a legálisan megkeresett pénzéből támogatja a lányát, vagy nem is támogatja, mert a lánya férje, vagy annak családja finanszírozza Ráhel tanulmányi költségeit, esetleg Ráhel nyert a lottón.

Miért ne nyerhetne ő is, főleg, hogy a Szerencsejáték Zrt. már egyébként is bőkezűen dotálja Ráhel édesapjának egyéb hobbijait, mint például a kistérségi labdarúgás felvirágoztatását is, amit magánemberként, passzióból támogattat fűvel-fával, főleg állami vállalatokkal, vagy az állami költségvetéshez közel álló magánvállalkozókkal, akik nem azért olyan bőkezűek a foci esetében, mert az ország első számú drukkere jelenleg a magyar kormányfő, hanem annak ellenére. És egy percet sem foglalkoztatja őket, hogy a kormányfőnek hány leánya van, és akad-e közöttük olyan, akit Ráhelnek hívnak, mert pontosan tesznek rá, mivel őket csak az érdekli, hogy a magyar labdarúgás csillaga egyre magasabbra hágjon a FIFA, de minimum az UEFA egén a nemzet dicsőségére.

Tehát Ráhel megnyugodhat: senkinek semmi baja az ő édesapjával. Nekünk csak a magyar kormányfő van a begyünkben, de az nagyon. És nem azt akarjuk, hogy Orbán Viktor tagadja meg a lányát, vagy fordítva. Tőlünk lehet mind az öt gyerekének hőn szeretett édesapja élete végégi, nyugodtan csügghet rajta mind az öt lurkó. Mi csak azt akarjuk, hogy a kormányfői székből húzzon a bánatos francba, az apastátuszához semmi közünk és nem is érdekel minket egy cseppet sem. Ráadásul nem elsősorban azért vagyunk pipák rá, de nagyon, mert - mondjuk - nem tud elszámolni 15 millióval, mert mi ezer milliárdokkal akarjuk elszámoltatni, milliárdokkal, amihez neked Ráhel tényleg semmi közöd nincsen.

Ráhel azt írod: ,,Nem foglalkozom pártpolitikával, de hiszek Édesapám munkájában és hiszek abban, hogy Magyarország nagy lehetőségek kapujában áll. Édesapám azt tanította nekünk otthon, hogy sohase azt kérdezzem, mit tesz értem a hazám, hanem, hogy én mit tehetek a hazámért". Nos Ráhel: mi foglalkozunk pártpolitikával, és ezért nyilván jobban is értünk hozzá, mint te. Mi is úgy gondoljuk, hogy Magyarország nagy lehetőségek kapujában áll, mert egyre valószínűbb, hogy a magyar társadalom hamarosan elküldi a bánatos francba a jelenlegi kormányfőt és pártját. Ez - hidd el Ráhel -, téged nem érint, apád az apád marad, a tanulmányaidat folytathatod Svájcban, főleg, ha annak semmi köze illegális jövedelmekhez, mert édesapád, vagy te igazolni tudjátok, hogy nem ebül szereztétek. Az ég világon semmi nem változik a magyar vendéglátóiparban és a svájci oktatási rendszerben sem, ha holnaptól nem Orbán Viktornak fogják hívni a magyar kormányfőt. Az élet megy majd tovább. Sőt! Szerintünk még jobban, mint most, a jelenlegi kormányfő és pártjának uralkodása alatt. De ez csak pártpolitika, amivel te nem foglalkozol, mégpedig nagyon helyesen.

Édesapád azt tanította, hogy soha ne kérdezd, mit tesz érted a hazád, hanem, hogy te mit tehetsz a hazádért. Nos, ha minket kérdezel, akkor a legtöbb, amit a hazádért tehetsz, hogy eldugulsz. Szépen, szorgalmasan és szó nélkül folytatod a tanulmányaidat Svájcban az akárki által, de tisztességesen megkeresett forint milliókért. Levizsgázol a turizmus gazdaságtana és az pénzügyi számvitel után a többi tantárgyból is, amihez -édesapád mellett -, leveled nyomán immár milliók fognak szorítani neked itthonról. Külön öröm számunkra, hogy családcentrikus nő vagy és azt tartod, hogy érdemes az embernek egész életében tanulni, amely meggyőződésedből a nemtelen támadások sem zökkentenek ki. Ráhel! Bízz a magyarok közismert nemeslelkűségében! Nem támad téged senki. Orbán Viktort, aki csak átmenetileg magyar kormányfő, de örökké az édesapád marad, nem mindig nemtelenül támadják, mert a legtöbbször csak úgy, ahogy ő szokott másokat, vagyis nemes célból és tiszta eszközökkel, mint ahogy az egyébként a politikában lenni szokott.

Ráhel! Ha isten megkönyörül rajtunk és apád végre nem lesz kormányfő, több ideje marad a családjára és rád is. Mindenki csak jól jár. Hidd el! Lehet, hogy apád csak jót akart, mégpedig nem csak a családjának, de az egész országnak is. Most úgy látszik, ez nem annyira sikerült. Emiatt neked nem kell elkeseredned egy cseppet sem. 25 éves vagy, előtted az egész kurva élet, aminek nagy részét már úgy tudod majd leélni, hogy nem nehezedik rád az a hatalmas teher, amit az jelent, hogy apád a magyar kormányfő. Próbálj meg hozzászokni ehhez és érezd magad jól idehaza közöttünk és szeretteid között, úgy, ahogy a többi 10 millió magyar is jól érzi magát. Persze valljuk be: nekik könnyebb, mert egyikük apja sem miniszterelnök.

Zsebesi Zsolt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megbízhatatlanok, meggyőződésedből, visszaszereznie, családcentrikus, felháborodottan, költségvetéshez, magyarországnak, magabiztosságát, szövetségeseink, pártpolitikával, felhánytorgatva, költségvetésben, nyilvánosságnak, miniszterelnöke, összezavarodtak, tanulmányaidat, foglalkoztatja, politikusoknak, világbajnokság, tisztességesen, magyarországon, helyreállítani, frusztrációját, magánemberként, szerencsejáték, közvéleménynek, miniszterelnök, apastátuszához, elhatárolódnak, vitathatatlan, finanszírozza, zavarodottság, jövedelmekhez, befolyásolják, hátbatámadást, önkielégítést, fideszes mellett, fideszes mocskos, fideszesek családtagjai, fideszes ügyeibe, zavarodottság jelei, fideszes vezető, fideszes zavarban, rendíthetetlennek hitt, fideszesnek mindig, fideszes ügyes-bajos, markát tartotta, bíróságon kell, kormányfő első, fideszesnek előbb, pártban kell, rossz véleményét, MIÉRT OLYAN IDEGES, HOGYHA FIDESZES, MIÉRT OLYAN IDEGES ROKON, Gulyás Gergely, Amerikai Egyesült Államokon, Orbán Viktor, Angela Merkel, Barack Obama, Először Orbán Gáspár, Most Orbán Ráhel, Orbán Viktor Orbán Ráhelnek, Orbán Viktornak, Szerencsejáték Zrt, Tehát Ráhel, Orbán Viktort, Zsebesi Zsolt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Adakozás  Gonosz démon-álarc  Szép napot kívánok  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png kislány  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Akarat  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Akarat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png ház  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Png kislány  Ágai Ágnes – Csendélet  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Hiányzik  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Adakozás  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Png telefon  Tanuld meg ezt a versemet  Nagyi telefonál  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Nem számIt  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Leonardo da Vinci gondolata  Szívem  Tavaszi kép  Png csokor  Nagyon különös  Mai harmónia kártyám  Alvó cicák  Idő  Leonardo da Vinci gondolata  Az engedelmesség miért nem vál...  A jó emberek mindig szépek mar...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  A sors  képre írva  Boldog születésnapot a ma ünne...  Egy maradéktalanul uralt világ  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Ágai Ágnes – Csendélet  Elköszönt  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Kerüld el az evangélium örömén...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Reggel van  Radikális szeretet  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Erdőn  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Nagyi telefonál  Png kutya  Nagyon különös  Fehér virág  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Png lepke  Fehér virág  Facebookon kaptam  képre írva  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szívem  Egy hatékony szolga 
Bejegyzés Címkék
fideszes mellett, fideszes mocskos, fideszesek családtagjai, fideszes ügyeibe, zavarodottság jelei, fideszes vezető, fideszes zavarban, rendíthetetlennek hitt, fideszesnek mindig, fideszes ügyes-bajos, markát tartotta, bíróságon kell, kormányfő első, fideszesnek előbb, pártban kell, rossz véleményét, másik fideszesről, párt véleményét, drogteszt bevezetésének, frakció számára, véleményét erről, bánatos életben, demokratikus centralizmus, rohadt életben, nyilvánosság előtt, frakció felhasználói, saját országunkban, saját országunk, saját hazánkban, legtöbb nagybetűs, nyugat mondott, jóléti állam, munka helyett, állam szemszögéből, kiadási tétel, társadalom számára, adófizetők pénzéből, azonban vitathatatlan, gyerekei sorban, apjuk miatt, apja miatt, politikusoknak fenntartott, brazíliai világbajnokság, édesapja oldalán, svájci Laussane-ból, ilyen támadásokat, ellenzéki pártok, édesapját támadják, gyereke taníttatására, legálisan megkeresett, tények által, magyar kormányfőt, vagyonosodási vizsgálatnak, lánya férje, kistérségi labdarúgás, állami költségvetéshez, foci esetében, ország első, magyar kormányfő, kormányfőnek hány, magyar labdarúgás, nemzet dicsőségére, kormányfői székből, bánatos francba, apastátuszához semmi, magyar társadalom, jelenlegi kormányfőt, apád marad, tanulmányaidat folytathatod, magyar vendéglátóiparban, svájci oktatási, élet megy, jelenlegi kormányfő, hazádért tehetsz, tanulmányaidat Svájcban, akárki által, turizmus gazdaságtana, pénzügyi számvitel, többi tantárgyból, embernek egész, nemtelen támadások, magyarok közismert, édesapád marad, legtöbbször csak, politikában lenni, egész országnak, egész kurva, megbízhatatlanok, meggyőződésedből, visszaszereznie, családcentrikus, felháborodottan, költségvetéshez, magyarországnak, magabiztosságát, szövetségeseink, pártpolitikával, felhánytorgatva, költségvetésben, nyilvánosságnak, miniszterelnöke, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1367
  • e Hét: 15597
  • e Hónap: 26708
  • e Év: 180204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.